Monday, May 29, 2006

 

Gambar demo depan Lokap Pudu dan Mangsa Keganasan PolisComments:
kami tidak putus asa untuk menyembalikan maruah bangsa negara tercinta dgn lebih banyak lagi demo protes di merata pelusuk negara sehingga harga barangan harian turun. Tetap terus berjuang sehingga BN jatuh rebah bertunging.Kami mampu melaksanakannya. Takbir !
 
perhimpunan aman tidak sepatutnya berlaku macam tu...fikir-fikirkan
 
satu perjuangan
satu arah tujuan
di bawah rahmat yg Esa
kita melangkah seiringan
satu perjuangan..

ayah..
jangan undur walau selangkah!!
 
saya menyeru rakyat prihatin seluruh negara untuk kita membantah tindakan ganas polis & fru di bawah naungan UMNO & BN. pastikan demo akan datang dibanjiri sekurang-kurangnya 100 ribu orang atau lebih. setiap cawangan pas, dap & keadilan mesti hantar sekurang-kurangnya 100 orang ke lokasi demo. TUMBANGKAN KEZALIMAN!!!
 
Kenapa rakyat ditakutkan dgn kuasa polis/fru?Adakah ini yang menjadi kekuatan kerajaan(BN)sekarang?bukan lagi pada sokongan ikhlas dari rakyat.
 
bagaimana ku lihat ayah Kauthar di pukul di depan mata..
rakyat perlu sedar..di lihat kini perjuang kita belum selesai..
ayuh rakyat!!..bangun dan berjuang demi maruah!!..
 
Polis FRU memulakan provokasi ganas dibawah telunjuk hantu BN penyecut lagi biadap. Suara & darah rakyat yang teranyai terhempit akan di bayar 'cash' dan menjadi kenyataan & mengegarkan bumi ini.FRU biadap AWAS ! jangan main api kemarahan sentimen rakyat tertindas oleh tangan2 jahat BN nanti seluas padang memandang akan menjadi padang jarak padang terkukur gelumuran darah syuhada ! Takbir !
 
tahniah kpd semua pejuang2 yng memperjuangkn hak2 dan kebenaran untk membela nasib rakyat.Sy pernah mengikuti perhmpunan aman sebnyk 2 kali,tp syngnya keamanan itu telah dicemari oleh kuasa PDRM yng diamanahkn untk mjga ketenteraman rakyat.
 
Maka laknatlah sianjing-anjingan kerajaan yang memukul rakyat yang tiada apa-apa senjata untuk mempertahan dan membela diri...insyaAllah keluarga mereka akan ditimpa bala dari Allah...kita doakan bersama...aminn
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?